SŁODKIE STOŁY
Podstawowy cennik
aktualizacja: 07.02.2025
Nasze realizacje wyceniamy indywidualnie, żeby przygotować dla Państwa słodki stół skrojony na miarę potrzeb. Szczególnie aranżacje tematyczne, z motywem przewodnim podlegają spersonalizowanej wycenie. Przygotowujemy również słodkie stoły z wkomponowanym ciastem, zaplanowanymi dodatkowymi porcjami oraz produkty do aranżacji słodkiego stołu we własnym zakresie lub w określonym budżecie. Słodkie stoły realizujemy na przyjęcia kameralne, ale również na tysiąc porcji i więcej. Ogranicza nas tylko budżet i wyobraźnia. ;)
Poniżej znajdą Państwo podstawowy cennik, najczęściej wybieranych pakietów (słodki stół jako dodatek do tradycyjnych ciast). Ceny podajemy w widełkach, ponieważ na ostateczny koszt kompleksowej realizacji słodkiego stołu ma wpływ wiele czynników: m.in. dobór produktów, dodatkowe elementy aranżacji czy też lokalizacja przyjęcia.
Jeśli słodki stół ma być jedynie uzupełnieniem tradycyjnych ciast, dodatkową atrakcją na przyjęciu rekomendujemy zaplanowanie od jednej do dwóch porcji na osobę. Średnia cena jednej porcji mieści się w przedziale od 16 do 20 zł. W przypadku aranżacji tematycznych: od 18 do 25 zł za porcję.
Słodki stół jako jedyna forma podania słodkości powinien zawierać od trzech do nawet pięciu porcji na osobę (jeśli zaplanowane są poprawiny). W ramach takiej aranżacji przewidziane są również tradycyjne ciasta (np. sernik, szarlotka). Średnia cena jednej porcji mieści się w przedziale od 14 do 18 zł.
Wszystkie szczegóły aranżacji ustalamy na wcześniej umówionym spotkaniu, telefonicznie lub mailowo.
Cały proces zamówienia możemy zamknąć w kilku prostych krokach: rezerwacja terminu, omówienie podstawowych założeń realizacji, na podstawie których przygotowujemy proponowany zestaw słodkości. Na kolejnym etapie dopracowujemy wstępną propozycję i po zaakceptowaniu zmian przechodzimy do szybkich formalności. Później pozostaje już tylko cieszyć się przygotowaniami do przyjęcia. :) My zajmiemy się resztą. Dostarczymy słodkości na miejsce realizacji, zaaranżujemy je, a po wszystkim odbierzemy naczynia. Po realizacji wysyłamy maila z podsumowaniem zamówienia i danymi do płatności.
WYCENY | REZERWACJE | ZAMÓWIENIA
Agata Koszyczarska
tel. 509 629 517
pracowniakoszyczarski@gmail.com

Słodki Stół
Podstawowy cennik 2025
Najpopularniejsze warianty:
150 porcji: od 2700 zł.
180 porcji: od 2900 zł.
200 porcji: od 3200 zł.
250 porcji: od 4000 zł.
300 porcji: od 4500 zł.
Ostateczna wycena uzależniona jest m.in. od doboru produktów, elementów aranżacji oraz lokalizacji przyjęcia.
Za dodatkową opłatą udostępniamy meble/podesty/kolumienki do ekspozycji:
- Atrapa kredensu: 150zł,
- Drabinka z półkami: 150zł,
- Kredens drewniany: 250 zł.
- Zestaw kolumienek; 200 zł/komplet.
- Zestaw kolumienek + stół na kolumnowych nogach: 300zł/komplet.
- Podesty, stoliki, regały metalowe, geometryczne: 400zł/komplet.
W ramach kompleksowej realizacji słodkiego stołu oferujemy:
-
Różnorodne słodkości (babeczki, desery, torciki bezowe, monoporcje, itp.)
-
Ustalenie kolorystyki, smaków oraz motywu przewodniego, czyli dobór produktów i dekoracji dopasowanych do aranżacji i kolorystyki słodkiego stołu.
-
Przygotowanie naczyń oraz dekoracji ekspozycji(mycie, czyszczenie, pranie, itd.),
-
Dostawę na miejsce przyjęcia,
-
Udostępnienie dekoracji (tace, patery, świeczniki, obrusy, itp.),
-
Dodatki dekoracyjne, zależnie od potrzeb, stylu przyjęcia i koncepcji aranżacji: małe kompozycje kwiatowe, żywą zieleń, świece, serwetki, papilotki, toppery, itp.
-
Zaaranżowanie i rozłożenie słodkiego stołu na miejscu przyjęcia,
-
Odbiór naczyń i elementów dekoracyjnych z restauracji po przyjęciu.
-
Dodatkowy boks słodkości dla Pary Młodej




